Крпи, прибор и алатки за хигиена

krpi

MicroTuff Base (Пак.5/1)

Опис:

Бои: црвена, жолта, зелена, сина

Микрофибер крпа од ткаено влакно.

Економична и ефикасна за нерамни површини

Димензија: 36х36см. (Пак.5/1)Шифра: 1117, 1118, 1116 и 1115