Лична заштина опрема за еднократна употреба

SEMPERCARE--Nitrile-shine

SEMPERCARE Nitrile shine+, Еднократни ракавици со продолжени манжетни , без пудра, бела боја

Опис:

Еднократни ракавици со продолжени манжетни. Погодни за користење во многу области и им нуди на корисниците дополнителна безбедност преку покривање на зглобовите.  SEMPERCARE  Nitrile shine+ има привлечна бела боја.

Достапни големини XS, S, M, L, XL

(ако Ви треба линк за сликаШифра: