Машини за подови

Taski-Swingo-Aquamat-1

Taski Swingo Aquamat 10.1

Опис:

Компактна машина за спреј екстракција.  Одлични резултати на длабинско чистење. Брзо и ефикасно чистење на флеки. Лесен за транспорт. Комплетен избор на додадоци.Шифра: