Озонирање на простории

Vectair-V-Fresh

Vectair V-Fresh™

Опис:

Vectair V-Fresh™ е трвд универзален освежувач на воздухот со додадена специјална компонента која ги елиминира микропорите на лошите мириси. Не содржи штетни органски материјали, забрзувачи или раствори и не е штетен по околината, нема ограничувања при транспортот и не представува проблем за складирање.

Дискретен и разноврсен дизајн, погоден за сите површини и места, може да биде инсталиран на секоја трвда подлога со помош на интегрираната вакумска чашка, која е далеку од погледите на посетителите.

Секако, содржи и интегрирана висечка рачка, што значи дека може да се постави на секој вертикален објект (прозори, писоари, сепарирачки ѕидови, тоалети и сл.).Шифра: