Лична хигиена и хигиена на раце

dispenzer

Диспензер за спреѕ сапун Lucart Professional Identity

Опис:

Дизпензер за спреј сапун. Економично дозорање преку спреј апликација.

Содржи 4.000 дози од 1 вреќичка 800 мл. Заштитен/патентиран систем.

Достапен во бела и црна боја.Шифра: