Објектна хигиена

Jontec 300

Jontec 300

Опис:

Ниско пенливо повеќенаменско неутрално концентрирано средство за чистење на сите водоотпорни површини со машински и рачни апликации. Формулација со ONT технологија за неутрализација на непријатни мириси. Брзо дејство и брзо се суши.Шифра: