Машини за подови

swingo4000

TASKI Swingo 4000

Опис:

Автоматска машина за чистење подови со усисување

Технички Информации

Теоретска перформанса: 6375m²/час

Работна широчина: 85цм

Сисалка за вода- широчна: 110цм

Резервоар за раствор (номинално): 200лит

Резервоар за усисувач (номинално): 210лит

Напон: 24V

Батерија со капацитет: 240-360 Ah/C5

Батерија – издржливост над 4,5-6,5часа

Тежина на машина спремна за работабатерии 240 Ah и 75кг тежок оператор:  760кг

Димензии (ДxШxВ): 178x89x140 цм

Систем на четки: 2 x43 цм
Притисок на четка: 56-112 кг

Работна брзина: 7,5 км/час

Макс.агол за качување со полн резервоар без чистење: 15%

Ниво на бучава: 67dB(A)

Заштита од испрсканици со вода: IPX3

Класификација на електрична заштита

со BMS: III
Сертификација: CE/CBШифра: 524