Машини за подови

taski-swingo-1650

TASKI Swingo 1650B

Опис:

Автоматска машина за чистење подови со усисување

Технички Информации

Практична перформанса: 1650m²/час

Работна широчина: 65цм

Сисалка за вода- широчна: 95цм

Резервоар за раствор (номинално): 85лит

Резервоар за усисувач (номинално): 85лит

Номинална потрошувачка: 1200 W

Батерија со капацитет: 180 Ah/C5

Батерија – издржливост над 4часа

Тежина на машина спремна за работа(B):  330кг

Димензии (ДxШxВ): 154x69x118цм

Систем на четки: 2 x33 цм
Притисок на четка: 0.32 N/cm2

Работна брзина: 4,5 км/час на батерии

Макс.агол за качување: 2%

Ниво на бучава: 62dB(A)

Заштита од испрсканици со вода: IPX3

Класификација на електрична заштита

со BMS: II
Сертификација: CE/CBШифра: 513