Машини за подови

TASKI_Swingo_755

TASKI Swingo 755 B / Е

Опис:

Автоматска машина за чистење подови со усисување

B / Батериски погон
E / Електричен погон

Технички Информации

Теоретска перформанса: 1290 m²/час

Работна широчина: 43 цм

Сисалка за вода- широчна: 68 цм

Резервоар за раствор (номинално): B 33 лит / E 47 лит

Резервоар за усисувач (номинално): B 30 лит / E 40 лит

Номинална потрошувачка: B 900 W / E 1500 W

Напонско ниво: B 24 V / E 230-240 V / 50 Hz

За 755B Батерија со капацитет: 50- 70 Ah/C5

За 755B Батерија – издржливост (номинално): 2 часа

Тежина на машина спремна за работа(Eco/Power):  150/155 кг

Димензии (ДxШxВ): 1119x459x1124 мм

Површина на вртење: 1.12 м

Систем на четки: 1 x 43 цм
Притисок на четка (со/без тркалце за вртење): B 32/35 кг/ E 31 кг

Работна брзина: 3 км/час

Долж. кабел за вграден полнач на батерии: 2.5 м

Ниво на бучава: B58 dB(A) / E 69dB(A)

Заштита од испрсканици со вода: IPX3

Класификација на електрична заштита

За 755Е: I
Сертификација: TÜV, ÖVEШифра: 517