Машини за подови

TASKI_Swingo150E

TASKI Swingo 150E

Опис:

Kомпактнa машини за чистење со усисување:
Технички Информации

Работна широчина 335мм
Сисалка за вода- широчна 355мм
Резервоар за раствор 2,6 лит
Резервоар за усисувач: 2,9 лит
Номинална потрошувачка: 1100 W
Напонско ниво: 230 V / 50 Hz

Брзина со која ротира четката: 1700 врт/мин

Тежина на празна машина без кабел: 11,7 кг
Тежина на рачка: 1.3 кг
Димензии (ДxШxВ): 430x380x1120 мм
Кабел со должина: 10м
Ниво на бучава: 74 db(A)

Класификација на заштита: II
Сертификација: CE/CB Test cert./

IMQ/cETLusШифра: 579