Машини за подови

ergo_165_new

ЕrgoDisc 165

Опис:

Машина со ниска брзина со единечен диск

– за повеќе операции за чистење

Технички Информации

Работна широчина   43 cm
Брзина  165 вртежи/мин

Тежина42 kg (опција за

одстранување на 5 kg)
Висина на моторот31.5 cm

Номинална потрошувачка1100 W Напојувања: 220V, 50Hz
Должина на кабел: 15м

Ниво на бучава57 dB(A)

Класификација за заштитаII

Сертификација   CE, TÜVШифра: 18