Крпи, прибор и алатки за хигиена

NanoTech-micro

NanoTech micro – крпа од неткаен микрофибер

Опис:

NanoTech micro – крпа од неткаен микрофибер.

Антибактериска со влакна Micro Evolution технологија од сребро нитрат (не се замирисува).

Димензија 38х40cmШифра: 853 blue, 854 red