Лична хигиена и хигиена на раце

215-dispenser

Line Dispenser Soft Care

Опис:

Диспензер за SoftCare сапунот со пена / течен сапун. Ергономска форма за дозирање со рака или со подлактица.Шифра: 0268 Line Dispenser