Новости

Diversey-Suma-Conc
02/ 09/ 14/

Нова дозирна хемиска платформа од Diversey наречена Suma Conc. платформа…

Почитувани,

Suma Conc.™ e компактна мала дозирна платформа дизајнирана за помали објекти со мал простор во своите кујни. Комплетното поставување е на зид во специјализирани диспензери за прецизно дозирање. Иновативна технологија која овозможува лесна употреба, прецизно дозирање, мал простор за складирање, колор кодиран систем на работење, како и лесна обука и економија на работење. Со лесно притискање на дозирна глава на диспензерот добиваме спремен раствор според нашите потреби. Поедноставување на дневните оперативни задачи. Оваа платформа е застапена со неколку производи:

-       Suma Bac D1 Conc. – Концентриран бактерициден детергент за рачно перење садови

-       Suma Multi D2 Conc. Концентриран повеќе наменски детергент за чистење на подови, зидови, алатки и опрема

-       Suma Multi D3 Conc. Концентриран производ за чистење и одмастување на сите замастени површини во кујната

-       Suma Bac D10 Conc. Концентриран производ за чистење и дезинфекција на сите површини во кујната, алатки, прибор и опрема

Diversey-Suma-Conc     Diversey-Suma-Conc1     Diversey-Suma-Conc2     Diversey-Suma-Conc3

Оваа платформа е наменета за професионална употреба во помали кујни, кетеринзи, оддели за храна во супермаркети, ресторани за брза храна, комерцијални објекти, како и сите оние кои сакаат да користат професионални производи во своето работење…

За повеќе информации, Ве молиме слободно да се обратите до нашите продажни агенти…

Sealed-Air-Diversey-Care