Новости

Vileda-Professional1
02/ 09/ 14/

Нова иновативна повеќенаменска крпа со нова технологија од Vileda Professional наречена PVA Micro…

Почитувани,

PVA Micro™ e создадена со најнова иновативна технологија на Vileda Professionalод плетен микрофибер со импрегнација на PVA (синтетички полимер)материјал овозможувачистење без мазници од чистењето, подобри перформанси на чистење, испуштање на 50% помалку вода од стандардните микрофибер крпи, абсорбирање на нечистотијата во внатрешноста на крпата, абсорбира вода три пати над својата тежина, лесно плакнење и перење…

Vileda-Professional     Vileda-Professional1     Vileda-Professional2

Крпата е наменета за професионална употреба во сервиси за хигиена, комерцијални објекти, продавници од разновиден тип, како и сите оние кои сакаат да користат професионални производи во своето работење…

За повеќе информации, Ве молиме слободно да се обратите до нашите продажни агенти…

Vileda-Professional-Brend