Новости

Taski-Pro-Carpet
02/ 09/ 14/

Нови машини за чистење на теписи со технологија 2 во 1 од Taski – Diversey наречени Taski Pro Carpet 30/45…

Почитувани,

Новиот TASKI procarpet 30 и TASKI procarpet 45 се две нови иновативни машини за чистење на теписи кои комбинираат две различни технологии со енкасулација и екстракција во една машина со единствен дизајн. Тие се интегрирани заедно со TASKI – TAPI програмот за чистење на теписи со што ќе овозможат на своите корисници високо ниво на одржување на теписите и продолжување на животниот век на самите материјали.

За повеќе информации, Ве молиме слободно да се обратите до нашите продажни агенти..

Taski-Pro-Carpet1

Sealed-Air-Diversey-Care