Производи

Room-Care-R4-(750ml)

Room Care R4 (750ml)

Опис:

Средство за периодично полирање и лесно одржување на дрвени површини и мебел. Готов за употреба, од амбалажа без притисок- со прскалка. Формулиран со висококвалитетни сосотојки со дејство за одржување, чистење и заштита на мебелот. Се суши брзо, остава висок сјај со гланцање и остава пријатен мирис. Колор кодиран систем.Шифра: 0033