Новости

Dual-Dose-Pro
29/ 07/ 14/

Нова дозирна хемиска платформа со автоматско дозирање од Diversey наречена Dual Dose Pro…

Почитувани,

Dual Dose Pro™ e компактен мал дозирен систем дизајниран за најмалите објекти со иновативна технологија која овозможува лесна употреба, прецизно дозирање, колор кодиран систем на работење, како и лесна обука. Лесното повлекување нагоре и притискање на прецизната дозирна глава со ергономски дизајн ги поедноставуваат дневните оперативни задачи. За почеток Dual Dose Pro™ ќе биде комплетирана со неколку концентрирани производи за секојдневно чистење со што ќе се затворат 95% од сите дневни потреби за чистење.

Оваа платформа ќе биде наменета за професионална употреба во сервиси за хигиена, комерцијални објекти, продавници од разновиден тип, како и сите оние кои сакаат да користат професионални производи во своето работење…

За повеќе информации, Ве молиме слободно да се обратите до нашите продажни агенти…

Sealed-Air-Diversey-Care