Заштита од инсекти

11

Налепници против муви

Опис:

Пакување од 4 налепници

Налепниците за прозорци против муви се ефикасни и естетски. Доволно е само да ја залепите на прозор и мувите и други летечки инсекти ќе слетаат и на тој начин ќе се затрујат без да се залепат на налепницата.
Има продолжено дејство.

Без мирис, налепницата се вади лесно без да остава трага врз стаклото.

Упатство за користење: Исчистете го местото каде што сакате да ја ставите налепницата. Извадете ја внимателно заштитната лента. Ставете ја налепницата/стикерот што е можно повисоко и по можност насочена кон сонцето. Избегнувајте да го ставате на навалени стакла како следување прозорци или на други површинти различни од стакло. Оставете да дејствуба во текот на 4 месеца потоа извадете налепницата со повлекување на едни од краиштата без тој да остава трага или остаток на стаклото.Шифра: 000131