Заштита од инсекти

9

Гел за бубашваби

Опис:

Концентриран гел 5 гр.
Производ спремен за употреба наменет за контрола на сите видови бубашваби.
Навлажнувачките материи во активната компонента придонесуваат за долготрајна привлечност на мамецот. Се нанесува во форма на капки, на површините каде што е забележана манифестација на бубашваби, во затворени простории, пукнатини, отвори, дупки, агли и други места каде што вообичаено се кријат бубашвабите. Доколку гелот капне на несакано место, се пребришува со сунѓер и 5% раствор од натриум хлорид.

• Одлични резултати со домино ефект
• Без мирис, не остава траги, сигурен и практичен
• Ефикасен против сите видови на бубашвабиШифра: 000115