Инсектициди

7

Neopermin

Опис:

Инсектицид прашок

Пакување од 100гр.

Активна материја: Deltamethrin 0,05%

Прашивото е спремно за употреба и се користи за контрола на мравки, крлежи, вожки и црви внатре во домот и надвор од него. Апликацијата се врши на следниот начин:
Најнапред протресете го пакувањето. Отворете го капачето и држете го производот хоризонтално истовремено притискајќи го и нанесувајќи ја правта рамномерно на трасите на движење на инсектите. Исто така, нанесете од производот и во дупките и пукнтините каде што најчесто се кријат инсектите. За максимални ефекти внимавајте правта да остане каде пто е нанесена, да не се пренесува на друго место. По потреба повторете го третманот. Одлична заштита за вашиот дом и градина.Шифра: 000117