Други производи

УВ – лампи

Опис:

Избор по каталог
Пакувања и количини по спецификација

Професионални уреди за заштита од муви. Уредите се произведени од еден од најголемите и најквалитетните производители во светот Berson UV од Холандија. Уредите се со различна големина и се поставуваат по големина на просториите каде сакаме да ги поставиме. Овие уреди може да се користат во фарми, кланици, разни видови на производства, хотелски или ресторански објекти, како и за домашни услови. Уредите ги имаат сите сертификати за квалитет и безбедност согласно Европските стандарди.Шифра: