Референци

Месна индустрија
 • Промес – Скопје
  (производен погон, и
  малопродажни објекти)
 • Пекабеско – Скопје
 • Фуд Груп – Златe Ресторани Скопје
 • Римес – Скопје
  (производен погон, и
  малопродажни објекти)
 • Mега – Скопје
  (производен погон, и
  малопродажни објекти)
Живинарски фарми
 • Салмак МБ – Демир Капија
 • Јоки Комерц – Тетово
 • Шест Браќа – Скопје
Хотели
 • Хотел Фламенго
 • Хотел Александар Палас
 • Хотел Аполонија
 • Хотел Рамадa и Принцес казино
 • Одморалиште Дојран – Алкалоид
 • Хотел Солун
Кондиторска индустрија
 • Европа – Скопје
 • Витаминка – Прилеп
 • Свислион – Скопје
 • Свислион Мак – Скопје
 • Свислион Агроплод – Ресен
 • Виталија – Скопје
 • Виго 48 – Битола
 • ГС – Елит – Струмица
 • Макс – Струмица

Преработка на

зеленчук и овошје

 • Примекс – Прилеп
 • Дентина – Струмица
 • Тргопродукт – Струмица
 • Техноалат – Гевгелија
Млечна индустрија
 • ИМБ Млекара – Битола
 • Балканска Млекара
 • Здравје Радово
 • Кри-Кри – Куманово
 • Млекара Сентис – Тетово
 • Рудине – Скопје
 • Милина – Прилеп
 • Јока – Струмица
Сокари и вода
 • Кока Кола – Скопје
 • Пивара – Скопје
 • Прилепска Пиварница
 • Вивакс – Скопје
 • Сокара Здравје Радово
 • Фруктал Мак – Скопје
 • Ино Спектар Велмеј
 • Кодинг (Горска Вода) – Скопје
 • Магрони (Добра Вода) – Скопје
Фармација
 • Алкалоид – Скопје
 • Лек – Скопје
 • Еурофарм – Скопје
 • Вемед – Велес
 • Варус
Маркети
 • Скопски Пазар
 • Веропулос – ВЕРО Маркети
 • Нова Маркети
 • Рептил Маркети
 • Тинекс Маркети и Космо
 • ЦМБ Балканс (Carrefour)
Житна индустрија
 • Жито Караорман – Кичево
 • Супер Фурња – Куманово
Ресторани
 • Ресторан Воденица
 • GOODY’S
 • Бургер Кинг
 • Пицерија Енрико
 • Ресторан Пелистер (Дал Мет Фу)
 • Ресторан Плаза Дел Торос
 • Ресторани Злате
 • Тренд Кафе
Останати
 • Канал 5 ТВ
 • Сител ТВ
 • Џонсон Контролс
 • Технички гасови
 • СОЛ СЕЕ

Референтна Листа на клиенти

Македонија
 • Македонија Турист
 • – БТА Кетеринг (Аеродром Скопје)
 • – ЛЛ Кетеринг
 • – Ресторани Далма, Фурна, Бела Виста
 • – Domino’s Pizza
 • – Ресторан Гурмет
 • – Goody’s
 • – Burger King
 • – Хотел Солун
 • – ТЦЦ Плаза Хотели
 • – Тинекс Маркети
 • – Carrefour
 • – Туш Маркети
 • – Рептил Маркети
 • – Ресторан Воденица
 • – Еврочист
 • – Техночист
 • – Серта
 • – Стед – Комерц
 • – ПроКредит Академија
 • – Прилепска Пиварница
 • – Скопска Пивара
 • – Здравје Радово
 • – Кафе – Ресторан Џовани
 • – Ресторани Уранија
 • – Спортски обложувалници Спорт Лифе
 • – Хотел Казино Аполонија
 • – Хотел Рамада – Принцесс – Гевгелија
 • – Барбакан Ресторан
 • – Други бројни помали клиенти
Косово
 • Хотел Emerald
 • Хотел Pristina
 • Хотел Swiss Diamond
 • USA Embassy
 • Унипроект
 • MSS Services
 • Клинички Центар Приштина
 • Корпорација HIB
 • Ресторани HIB
 • Пивара Печ
Албанија
 • Carrefour Маркети
 • Хотели Sky
 • Хотел Rogner
 • Хотел Tirana International
 • Хотел Sheraton
 • Хотел Imperial
 • Ресторан Brew House