Новости

15/ 08/ 17/

Oxivir Plus

Почитувани, Ви го претставуваме Oxivir Plus, средство за чистење и дезинфекција со широк спектар на...
15/ 08/ 17/

Vileda ultra speed set

Запознајте се со Vileda Professional UltraSpeed, брза и ефикасна алатка за чистење на подни површини на која секогаш ќе...
15/ 08/ 17/

Vectair

Со производите на VectAir чии дистрибутери сме ние, донесете хармонија во вашиот свет! Апликативни производи за...
15/ 08/ 17/

Optimax

Ако водите угостителски објект, тогаш свесни сте дека хигиената во кујната мора секогаш да е беспрекорна, а...
15/ 08/ 17/

Taski swingo

Новото свинго на TASKI - модел 2100µicro убедливо ќе го рашири вашиот круг на движење. Употребете ја продолжената...
15/ 08/ 17/

Criovac

Одсега, пакувањето на преработеното месо, може да биде поефикасно, похигиенски и попретставително на...
02/ 09/ 14/

Нова дозирна хемиска платформа од Diversey наречена Suma Conc. платформа…

Почитувани, Suma Conc.™ e компактна мала дозирна платформа дизајнирана за помали објекти со мал простор во...
02/ 09/ 14/

Нова иновативна повеќенаменска крпа со нова технологија од Vileda Professional наречена PVA Micro…

Почитувани, PVA Micro™ e создадена со најнова иновативна технологија на Vileda Professionalод плетен микрофибер со...
02/ 09/ 14/

Нови машини за чистење на теписи со технологија 2 во 1 од Taski – Diversey наречени Taski Pro Carpet 30/45…

Почитувани, Новиот TASKI procarpet 30 и TASKI procarpet 45 се две нови иновативни машини за чистење на теписи кои...
25/ 07/ 14/

Приматекс во нови простории…Нов сопствен деловен и магацински простор…

Почитувани, Имаме чест да Ве информираме дека нашата компанија од 01.05.2014 се пресели во новите сопствени...