Други производи

Лепливи подлоги за глодари Г1 и Г2

Опис:

Г1 – пакување од 2 пара во картонска кутија

Г2 – пакување од 1 пар во картонска кутија

Лепливите подлоги се уште еден додаток во контролата на глодарите. Со различна големина, овозможуваат сигурна и ефективна контрола подолг временски период. Без токсичност со едноставна и брза употреба. Овие лепливи подлоги може да се комбинираат со пластични кутии за поставување на мамец, за повисока ефикасност и безбедност. Подлогите овозможуваат контрола на глувци, стаорци, бубашваби и скорпии.Шифра: