Блог

21/ 07/ 20/

Средства за дезинфекција – 4 работи кои треба да ги знаете!

Честото миење на раце е неопходно за да се заштитите од секаков вид на бактерии. Покрај тоа, постојат и...
21/ 04/ 20/

Дезинфекција на објекти – мерка за заштита од вируси

Кога станува збор за појава на заразни болести, околината се заштитува со воведување на заштитни мерки....
01/ 04/ 20/

ДДД услуги во супермаркети и магацини

За да се утврди бројот на штетниците или да се намали ширењето на заразни болести предизвикани од...
27/ 03/ 20/

4 одлични карактеристики на хигиенски решенија со бактерицидна активност

Хигиената игра најважна улога во здравјето на луѓето. За да го одржувате вашето и здравјето на вашите...
09/ 03/ 20/

Нега на подови – 5 совети да ги избегнете најголемите грешки

Доколку сакате да обезбедите највисока репутација за хигиена, како и здрава околина, потребно е да се...
09/ 03/ 20/

Што се случува со штетниците во зимскиот период?

На некои од вас им се познати штетниците и проблемите кои ги предизвикуваат, а на други пак не. Најчести се во...
10/ 02/ 20/

5 хигиенски решенија за професионални корисници

Пронаоѓањето на хигиенски решенија буди чувство на безбедност и чиста околина кај вработените. Кога...
20/ 01/ 20/

Како да ги оптимизирате вашите оперативни производствени процеси

Во светот на бизнисот треба да се делува паметно затоа што тогаш ви е гарантирана поголема можност за раст....
20/ 01/ 20/

5 карактеристики на најдобрите машини за подови

Кога сте во потрага по најдобрите, сите машини за подови имаат свој квалитет што го нудат на потрошувачите и...
20/ 01/ 20/

Заштитете го вашиот ресторан со овие совети за чистење

Првиот впечаток на секој гостин во ресторан е хигиената, потоа е квалитетот на храната и на крај услугата....
06/ 12/ 19/

За поголема безбедност на храната одржувајте чиста кујна

Потребата од одржување на чиста кујна е голема затоа што кујната ја има во повеќе установи и објекти и тоа:...
19/ 11/ 19/

Значење на ДДД услуги – дезинфекција, дезинсекција и дератизација

Кога луѓето ќе наидат на проблем со бактерии, инсекти или глодари, првиот чекор што го прават е нивниот обид...
05/ 11/ 19/

5 карактеристики кои ги поседуваат вистинските професионалци за хигиена

Кога е потребно поголемо ниво на хигиена или чистење на поголема површина, тогаш во помош доаѓаат...
25/ 10/ 19/

Висококвалитетни средства за хигиена во здравствени установи

Уредноста лесно се препознава. Кај луѓето се познава преку чистата облека и однесувањето, а во објектите се...
14/ 10/ 19/

Како да препознаете вистински професионалци за заштита од штетници

Кога штетниците ќе се појават, ретко можете сами да се справите со нив. За да се ослободите од нив, потребна ви...
14/ 10/ 19/

Професионална хигиена во хотелски соби – првиот впечаток е битен!

Со првата посета на вашиот хотел, гостите создаваат нивен прв впечаток. Како сопственици или менаџери на...
29/ 08/ 19/

4 совети како веднаш да се ослободите од мравките

Мравките се сметаат за штетници затоа што се појавуваат во голем број и се појавуваат од разни отвори и...
26/ 08/ 19/

Беспрекорна хигиена во угостителските објекти!

Главните сегменти на угостителските објекти се: храна и пијалаци, туризам, сместување и рекреација, и имаат...
31/ 07/ 19/

Убоди од комарци – 4 практични совети како да се заштитите!

Присуството на комарци се јавува во летниот период. Нив ги има во отворени и затворени простори, а најчести...
25/ 07/ 19/

Индустрија за пијалоци – Како дo продолжен животен век на опремата?

Маркетинг експертите докажале дека производот е тој што ја гради репутацијата во секоја индустрија за...
27/ 06/ 19/

Со ЕКО производи за чистење до подобро здравје!

Кога станува збор за избирање на средства за хигиена, изборот е голем. Колку и да изгледа привлечно еден...
13/ 06/ 19/

Ослободете се од штетниците и заштитете го вашиот имот

Кога се работи за штетниците, треба да се употреби посебен метод. Постојат професионални тимови кои ја...
29/ 05/ 19/

Важност на професионалната контрола на штетници во здравствените установи

Кога се работи за здравствени објекти, за штетниците нема простор и не треба да постои. Ова е потребно да го...
29/ 05/ 19/

4 практични совети за правилна хигиена во деловни и станбени објекти

За да изградите слика на пријатна средина потребно ви е многу повеќе од насмеани лица и вработени со...
06/ 05/ 19/

Со професионална контрола на штетници до безбеден дом и бизнис!

Кога создаваме свој дом или бизнис, секогаш се грижиме за квалитетот. Притоа, нашата замисла е да го...
25/ 04/ 19/

Како дел од успехот на угостителските објекти зависи и од хигиената

Професионализмот отсекогаш се сметал за приоритет во еден бизнис, тој е клучот на успехот. Кога имате своја...